Regulament

REGULAMENTUL OFICIAL

de organizare si desfasurare al

A.S.E. Student Run Editia III 2018

 

Sambata, 5 mai 2018, Parcul Titan, la Scena de langa statuia ecvestra. Punct de reper: Podul din apropierea statiei de metrou Titan. Traseul va avea 3 km in jurul lacului.

Ora de adunare: 9:30

Ora start: 10:30

Regulament modificat: 14.04.2018

 

            A.S.E. Student Run 2018 este un eveniment sportiv organizat de catre Academia de Studii Economice din Bucuresti prin intermediul Facultatii de Marketing si a Departamentului de Educatie Fizica si Sport la initiativa unui student: Paul - Tiberius Coman.

 

            "A.S.E. Student Run" se desfasoara in data de 5 mai 2018, cu ocazia aniversarii a 105 ani de la infiintarea Academiei de Studii Economice din Bucuresti prin Decret Regal pe 6 aprilie 1913.

 

            Scopul principal al evenimentului sportiv este dezvoltarea unui eveniment dedicat studentilor si elevilor pentru ca numarul de ore alocat disciplinei "Educatie Fizica"         din planul de invatamant este prea mic. Este permisa participarea si altor categorii de persoane in functie de categoriile specificate in sectiunea "Participanti".

 

            Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania, fiind disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul studentrun.ase.ro.

            Prin participarea la aceasta competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor cuprinse in termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei in vigoare aplicabile si sa semneze declaratia pe proprie raspundere privind starea de sanatate, pusa la dispozitie de catre organizatori cu ocazia inscrierii, precum si la momentul validarii inscrierii.

            Prezentul regulament se supune modificarilor iar organizatorul nu se obliga sa anunte in prealabil aceste modificari. Modificarile se pot urmari in partea din dreapta, sus, in dreptul textului "Regulament modificat (Versiunea X)".

            Pentru solutionarea oricarei probleme, sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa comanpaul13@stud.ase.ro.


2.1. inscrieri

            inscrierile se vor face folosind formularul online de pe studentrun.ase.ro, sectiunea "Participare" accesand butonul "inregistrare" in mod gratuit, indiferent de categoria de participare.

            Data limita pentru inscrierile online este cu 2 zile inainte de eveniment, ora 23:59. La locul competitiei nu se mai pot face inscrieri.

 

2.2 Voluntariat

 

            Cererile de voluntariat se fac la adresa comanpaul13@stud.ase.ro. Subiectul mesajului trebuie sa contina "[Voluntariat] A.S.E. Student Run". Voluntarilor li se vor inmana ulterior evenimentului diplomele de voluntariat si rapoartele individuale ale activitatilor acestora. Solicita in email lista beneficiilor de a fi voluntar ASE Student Run.

3.1. Locul si ora desfasurarii

            Evenimentul va avea loc la ora, data si locatia specificate in prezentul Regulament.  

            Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica data evenimentului si traseul, in cazul in care aspecte neprevazute ce ar putea pune in pericol starea de sanatate a participantilor impun acest lucru.

            Organizatorii isi rezerva dreptul de a intarzia startul in limita bunului simt, in cazul in care situatia o impune, astfel incat sa fie in avantajul unui numar cat mai mare de participanti si in avantajul partenerilor evenimentului, respectand totusi intervalul orar alocat evenimentului.

            Linia de sosire va fi amenajata in aceeasi zona in care se realizeaza startul cursei.

            Traseul de desfasurare a intrecerilor va fi insemnat cu banda de delimitare si va avea, in anumite puncte stabilite anterior, arbitri de traseu din partea Federatiei Romane de Atletism (FRA). Federatia, prin arbitrii sai, este responsabila pentru parcurgerea traseului in deplina siguranta de catre toti competitorii, precum si cu respectarea de catre concurenti a regulilor prevazute in prezentul regulament.

            Traseul de concurs va fi marcat si semnalizat de catre Organizatori prin benzi de delimitare (garduri/balize de semnalizare amplasate la intersectiile cu unele strazi adiacente) si va fi supravegheat de catre arbitri si voluntari, amplasati in diferite puncte ale acestuia.

Orice abatere de la traseu se sanctioneaza prin descalificarea celui aflat in cauza. Pentru a se considera cursa terminata, fiecare participant trebuie sa parcurga distanta integral fara a se abate de la traseu si sa fie prezent la momentul anuntarii startului de catre Federatia Romana de Atletism.

Limita de timp: 30 de minute atat pentru fete, cat si pentru baieti

 

 

3.3. Categorii de concurs

Competitia va cuprinde urmatoarele categorii:

1.      Open 19+ femei si barbati (exceptand studentii)

2.      Studenti General fete si baieti (care nu sunt din ASE)

3.      Studenti A.S.E. fete si baieti

4.      Elevi liceu fete si baieti

5.      Profesori femei si barbati

6.      Profesori ASE femei si barbati

3.4. Declaratie pe propria raspundere

            Toti concurentii vor completa si semna declaratia pe propria raspundere, prin care vor confirma ca sunt apti din punct de vedere medical pentru a participa la competitie chiar daca au bifat optiunea respectiva si in formularul de inscriere online. Declaratiile vor fi completate si semnate in ziua concursului.

Concurentii care nu completeaza si semneaza aceasta declaratie nu vor putea partcipa.

 

3.5. Echipament si conditii de concurs

            Concurentii vor participa la evenimentul de alergare folosind propriul echipament. Se recomanda sa se poarte echipament de alergare corespunzator conditiilor meteorologice de la ora de desfasurare a competitiei (inclusiv incaltaminte adecvata).

 

3.6 Conditii de participare

a)      Sa se incadreze intr-una dintre cele 6 categorii specificate in sectiunea 3.3

b)      Sa isi asume responsabilitatea pentru participarea sa la cursa. Organizatorul nu poate fi responsabil pentru niciun fel de accident sau paguba pe care alergatorul le-ar putea intampina in timpul competitiei

c)      Sa se prezinte cu un act de identitate si carnetul de student/elev pentru participare.

4.1 Clasament

            Clasamentul pentru fiecare categorie se face in ordinea sosirii fiecarui participant, stabilita de catre arbitri profesionisti. Femeile si barbatii vor avea culoare separate de sosire, astfel incat stabilirea clasamentului sa fie corecta.

            Participantii sunt rugati ca in momentul patrunderii pe culoarul de sosire sa nu se mai intreaca si sa astepte sa fie notati de catre comisia de sosire si sa primeasca tichetul de sosire cu care se va merge la secretariat. Culoarul de sosire va fi astfel constituit atat pentru fete cat si pentru baieti incat sa nu incapa decat cate o persoana.

            Daca doua sau mai multe persoane fac schimb de tichete, acestea vor fi descalificate.

            in diferite puncte ale traseului de alergare vor fi amplasati arbitri de traseu care vor supraveghea respectarea traseului si a prezentului regulament de catre concurenti. Daca un arbitru de cursa va observa o tentativa de abatere de la traseu sau scurtarea acestuia, concurentul respectiv va fi descalificat.

            Secretariatul tehnic de concurs va stabili clasamentul pentru fiecare categorie conform performantelor participantilor. Clasamentul se va incarca pe site-ul www.studentrun.ase.ro in cel mai scurt timp posibil, urmand sa fie actualizat pana la ora 23:59 in cazul posibilelor modificari.

            Contestatiile se pot face in limita a 30 de minute de la anuntarea rezultatelor oficiale prin orice mod. Contestatiile se fac in scris catre secretariatul tehnic (zona de inscriere, validare participanti, validare clasament).

4.2  Titluri si premii

            Premierea pentru fiecare categorie se face la ora 11:30 sau mai devreme daca rezultatele oficiale sunt disponibile, iar premiantii sunt pregatiti.

            Toti participantii alergarii vor primi diplome aniversare ASE 104 ani. Premiile pentru cei clasati pe primele locuri vor fi anuntate inainte de inceperea concursului.

5.1. Conditii administrative (pe timpul curselor)

            Organizarea evenimentului revine D.E.F.S. A.S.E. ca structura spotiva si Facultatii de Marketing care se ocupa de implementarea si popularizarea evenimentului. Pentru o buna desfasurare a competitiei, se colaboreaza pentru organizarea A.S.E. Student Run cu Federatia Romana de Atletism. FRA pune la dispozitie arbitri necesari bunei desfasurari a competitiei.

            Pe durata desfasurarii curselor, participantii nu pot parasi traseul de alergare si nici nu il pot schimba, fiind obligati sa respecte culoarul de delimitare trasat de catre organizatori si marcat pe harta.

            Competitia va beneficia de asistenta medicala conform legislatiei in vigoare.

5.2. Conditii administrative (generale)

            in conformitate cu legislatia in vigoare, organizatorii vor face publice numele castigatorilor si premiile acordate in cadrul acestei competitii. Lista castigatorilor va fi publicata online, in cel mai scurt timp posibil cu putinta pe www.studentrun.ase.ro pana la data de 10 aprilie 2017.

5.3 Date cu caracter personal

            Organizatorii se obliga, de asemenea, sa  respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal.

            Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pana la data inceperii evenimentului, cu obligativitatea sa anunte modificarile intervenite pe site si la locul de desfasurare a competitiei.

5.4 Interzicerea participarii

            Este interzisa participarea la eveniment a persoanelor care au asupra lor bauturi alcoolice/droguri sau care se afla sub influenta acestora, a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a evenimentului.

            Persoanele care vor incalca aceste prevederi vor fi indepartate din zona evenimentului de catre Organizatori, chiar cu sprijinul organelor de Politie, daca va fi cazul.

5.5 Drepturi de autor

            Prin inscrierea in competitie, toti participantii autorizeaza automat organizatorii, inclusiv partenerii evenimentului, sa foloseascsa si sa reproduca orice material sau declaratie video-audio continand imagini cu participantii in alergare sau nu. Organizatorii pot da aceste materiale unei terte persoane, fara aprobarea participantilor; aceasta libertate se poate exercita pe orice perioada de timp si este valabila pe plan international.

Inscriere

Disclaimer

Prin participarea la eveniment va exprimati acordul ca fotografiile si inregistrarile cu dumneavoastra sa fie folosite pentru activitatile de comunicare ale acestui eveniment.

De asemenea, va asiguram ca datele dumneavoastra nu vor fi trimise mai departe nimanui, iar informatii confidentiale precum numar de telefon, e-mail, CNP etc. NU vor fi publicate conform legislatiei in vigoare.

Contact

Email: comanpaul13@stud.ase.ro

A.S.E., Facultatea de Marketing
Bd. Dacia 41,
Bucuresti